L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.What you don't have now will come back again


Favoriter

Bild från resan till Tyskland/Polen i höstas med klassen. Mina kompanjoner som jag inte överlevt utan, tack för att ni finns!♥

Vill man så kan man, helt enkelt

Så jäkla rätt!

Älsklingsvove

Min älsklingsvove. Helt sjukt hur mycket ett djur kan påverka en. Hon väckte mig (för 1½ vecka sedan) genom att slicka mig i ansiktet, vilket hon aldrig annars gör, för att vår andra hund fick ett epilepsianfall mitt i natten! Snacka om att rädda liv♥

En gammal bild

En gammal bild som blivit lite av en favoritbild. Gillar hur Laura står på bilden, isen, ljuset och själva retrokänslan.
NU ÄR DET LOOOOOV!!!!

Sjuk

Åh, vad jag hatar att vara sjuk! Är det typ aldrig egentligen, men när jag väl blir det så blir jag riktigt sjuk :( Och det är alltid vid fel tillfälle. I somras t.ex. när jag skulle till Paris blev jag jätteförkyld och nu när det har varit nationella proven i svenska och snart lov är jag också sjuk... Grejen är den att jag aldrig "tillåter" mig själv att vara sjuk. Jag pluggar gärnet och inbillar mig att jag inte är så sjuk och kan gå till skolan imorgon. Så går jag till skolan och tror att jag mår bra, så mår jag inte alls bra på kvällen igen och blir hemma från skolan dagen efter.
Nu FÅR jag inte plugga eller anstränga mig på något sätt, ska bara fixa en grej sedan ska jag stänga av datorn och dricka upp mitt te sedan gå och lägga mig och sova.

Teknikbajs

Efter att ha haft prestationsångest och mycket press på mig själv, bröt jag halvt ihop innan idag. Detta teknikarbetet som vi har nu är inget jag känner att jag skulle behöva i framtiden, vilket gör det svårt att bli motiverad till att skriva något. När mamma tappert försökt hjälpa mig på alla möjliga sätt började poletten så smått trilla ner (speciellt när hon kom på att jag kunde snacka med min moster som arbetar med energigrejsimojs)! Skönt, dock har jag endast svarat "klart" på 2 av 9 frågor, men jag vet vad jag ska skriva på de andra! Såååå skööönt!
Nu ska jag säga godnatt och imorgon har vi sovmorgon till 09.30 för att det är utvecklingssamtal, dock ska man skriva på sin SO-uppsats.
Bjuder er på en Paris-bild, saknar det såååå hääääär mycket just nu!

Sööööndaaag

Bild från i somras
Dagen har inget annat än varit lazy day. Har varit på gympan, hostat lite, pluggat och kollat på TV. Ska bli så skönt att vara tillbaka i skolan imorgon! Fast ska bara vara där på mentorstiden och NO:n för sedan ska jag till sjukhuset i Lund, så det blir en kort dag som börjar 08.45 och slutar 10.45 :p

Lööööördaaaag

Ahola! Har väääärldens hosta, dör typ en aning. Lyckades ändå genomgå en kurs på gympan idag. Kursen var väl inspirerande, eller det är antagligen de flesta. Ärligt talat är det inte min favoritsysselsättning att sitta och anteckna en lördag, meeeen huvudsaken är ju att det är lärorikt, och det var det (antar jag) ;)

For something lightly

Är hemma och är sjuk idag igen. Life really sucks sometimes... Har inget att göra mer än att plugga och det är det enda jag gjort medans jag har varit sjuk så jag är ganska less på det. Men jag antar att det bara är att bita i det sura äpplet och sätta igång! Hälsoprofil, energiuppsats och storyline, here I come!!

First day of my life

Kom hem från Väla för en stund sedan, köpte present till mamma med pappa. Kan åter berätta att det verkligen inte är min favorit sysselsättning att gå på köpcentrum!

Well, this is just a simple song

Så var 2/3 av nationella proven i svenska avklarade! Det gick väl helt okej, men jag vågar inte uttala mig för mycket när jag inte vet. Nu är det idrott och teknik plugg som gäller!

You desired my attention, but denied my affections


L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.

Då var jag hemma igen från dansen! Det var väldigt kul (tyckte både jag och Cajsa) och jag planerar att fortsätta. Idag körde vi dock bara uppvärmning och basen, men nästa vecka ska vi börja med rutinen. Hon som håller i det har dansat i New York varje dag typ i sju år, så hon kan det hon gör.
Bara för att jag inte har några färska bilder så redigera jag en från sommaren 2011.

Dance, dance, dance!

Om cirka en timme ska jag och Cajsa iväg och dansa modern dans för första gången! Då undrar ni såklart "Var inte du nyss sjuk?" svaret är: jo, det är jag tyvärr och därför ska jag ta det lugnt och egentligen borde jag inte åka dit över huvudtaget, men det är gratis (bara idag) och jag känner liksom att jag inte har mycket till val. Har länge velat testa på just modern dans och nu har jag chansen att göra det gratis! Aningen surt att missa det pga. att jag är sjuk, så jag ska banne mig bita ihop! Imorgon måste jag dessutom till skolan för det är NP uppsatsskrivning i svenska och det kan jag absolut inte missa!
Frisk filur (not...), skenet bedrar -.-

Ny vårig design!

Nu när jag har gått och blivit sjuk drog jag mig själv i kragen och började på en ny design! Har suttit hela dagen typ :p Den är dock inte riktig helt klar.

Tryck f5


Sjuk och sommarkläder

Från: Scorett, runwaydreamz.com, nelly.com, Abercrombie & Fitch, Urbanoutfitters, Zara, Ginatricot och Lindex.

Är hemma och tycker synd om mig själv för att jag är sjuk :( Det blir endast soffsittande med laptopen i famnen och olika usla TV-program framför ögonen. Gjorde iaf ett litet collage på vad jag skulle kunna tänka mig att bära u vår/sommar.

 


Shuffle

Ytterligare tre bilder sedan i lördags!


The heart in my chest

Från igår

Idag har verkligen varit en riktig slappdag för jag har åkt på väldens förskylning, men förhoppningsvis är jag bättre imorgon så att jag kan gå till skolan! Inte rätt läge att vara sjuk nu precis, har ju nationella i svenska på tisdag och torsdag och jag vill absolut inte missa det så jag måste vara med i "uppsamlingsheatet" och jag är rädd att om jag inte är frisk men gör det ändå så kommer jag inte göra lika bra ifrån mig som när jag är frisk.

Buhuu...


White blank page

Från i somras, tror inte jag visat den förut varken här eller på min forna blogg!


Skor, jacka och kofta för hela 1290 kr!!!!!!!!!

Igår var jag på Väla med mamma, bror och Isabella. Kort sagt shoppade jag som aldrig förr! Hehe, jag får ju mitt barnbidrag vilket innebär att jag betalar allt själv och i och med att jag ska iväg på min livs första skidresa behövdes nya skor (bilden) och ny skidjacka (egentligen inte då jag förra året köpte jag en jacka som i vissas ögon kan verka snygg, men den har rosa blommor på och jag tokhatar rosa). Skorna gick på 500:- (halva priset!) och jackan 690:- (halva priset där med!). Med mig hem hade jag även en vinröd kofta från H&M som också var för halva priset dvs. 100:-. Som ni kanske har räknat ut handlade jag för 1290:- och det är ungefär lika mycket pengar som jag lade ner på ALL shopping förra året... Men ett av mina nyårslöften är ju att uppmärksamma shopping lite mer och nu kan man ju lugnt säga att jag är klar för en tid framöver! För ovanlighetens skull har jag inte fått ångest än heller, känner inte riktigt igen mig själv längre!


Mitt namn är Mycket och jag vill ha mer

Lyssna på musik är det bästa som finns ibland, varför gör jag inte det oftare?! (Lyssnar typ ALDRIG :()


ju bättre de går desto bättre vi mår

Imorgon är det hemkunskapsprov och matte g-prov som sagt. Räddaren i plugg-nöden är det ni ser på bilderna ovan, mobil med musik och självfallet hörlurar. Till en början körde jag på mina Beats by Dr Dre in-ears, men eftersom jag har onormalt små öron (tydligen) så trilla de bara ur öronen så jag körde på pappas gamla Phillips som är ultrasköna! Grymt ljud också! Rekomenderas, synd dock att de är så stora och klumpiga, men vad gör det när man är hemma i sin plugg-bubbla?!
Ett tips på pluggmusik är Timbuktu, så jäkla pepp man blir och glad och ledsen och arg och sjungig och ännu gladare och pepp (tål att nämnas igen!). Låtar man kan sjunga till fungerar bäst för mig, annars stör jag mig bara på att jag inte kan texten och tvingar mig själv att lära mig den innan jag kan plugga vidare -.-

HiHiHoHa

PhotoScape vs. Photoshop
Hej! Det var ju ett tag sedan jag bloggade... Men som jag sa när jag startade denna bloggen så kommer jag endast blogga när jag själv känner för det och den senaste veckan har jag bokstavligen talat varit fastfrusen i marken! Haha, jag har varken haft inspiration eller lust. Nu håller jag på med en ny design och försöker komma back on track, vi får se hur det går. Wish me luck!
I helgen hann jag med lite dans, mycket fika och gympa och glömde nästan PLUGG. Fast när jag tänker efter så har jag inte pluggat så mycket, utan borde göra det denna helgen. Vi har hemkunskapsprov, matte G-prov, SO storyline, hälsoprofil i idrott och sen har jag glömt om vi har något mer :p
Nu återgår jag till min lilla pluggbubbla! See u!

RSS 2.0